Cykeltur

image001 flagdk flagde

Cykeltur rundt om Guldborgsund Søndag den 5. maj 2024 

Cykeltur rundt om Guldborgsund ad Sundruten fra Nykøbing Falster til Guldborg over de 2 broer mellem Lolland og Falster.

Fra Slotsbryggen i Nykøbing Falster cykler vi over broen til Lolland, forbi Middelaldercentret og gennem den lysegrønne bøgeskov i Hamborgskoven (1. pause) til Hjelm og herfra videre ud til cykelstien over motorvejs-tunnellen. Her går vi et kort stop ved det nye borde/bænkesæt. Herfra er en flot udsigt over Guldborgsund (2. pause). Vi cykler forbi Fuglereservatet i Majbølle til Guldborg. Den medbragte frokost spises ved Guldborg Falster Bådebrolaug. (3. pause) På Falstersiden oplever vi smukke skove, små landsbyer og store herregårde Vennerslund, Pandebjerg, og Ny Kirstineberg hvor vi bliver budt en vand. Kort stop v. Naturteltpladsen Klodskov Strand indtil afslutningen ved Slotsbryggen, hvor Sundgruppen serverer en øl eller vand.

Tilmelding forud er ikke nødvendig, kom i god tid, helst inden kl. 9:30. Står du på i Sundby eller har spørgsmål til turen så kontakt birgittbjerre@gmail.com.
Arrangør: Sundgruppen.

Søn. d. 3. maj 2020, kl. 10-14. (Pris: 40 kr. incl. kort)
Mødested: Annes Fisk & Vildt, Sjællandsgade 1, Nykøbing F

 

På 80% af turen kan man se vandet i Guldborgsund

bicycle
                                                                                                                                                                                                                                                       

Translate »